Keuringen

Bouwkundige aankoop keuring
roze bril op of bouwkundige ogen mee?

Een huis kopen is voor u geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wel ! Tijdens een uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig en onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de staat van de woning, incl een raming van de herstelkosten op korte en lange termijn. Van elk gebrek of aandachtspunt worden in het rapport foto’s geplaatst zodat het een duidelijk en overzichtelijk rapport wordt. Het rapport is opgesteld volgens de richtlijnen van de NHG en wordt door elke bank of hypotheekverstrekker geaccepteerd. Ga voor zekerheid en laat een bouwkundige keuring uitvoeren!

Wilt u zelf meelopen tijdens de keuring ? kies dan voor de aankoopkeuring PLUS Hierbij heeft u ruimschoots de tijd om vragen te stellen.


De verkoopkeuring
zekerheid over uw eigen huis !

tijdelijk niet meer mogelijk

Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen, wilt u zekerheid over de bouwkundige staat ervan. Immers u heeft als verkoper een meldingsplicht. Speel dus open kaart en voorkom dat u later wordt geconfronteerd met kosten voor gebreken waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld.

Tijdens de bouwtechnische keuring wordt uw huis op de belangrijkste bouwkundige onderdelen beoordeeld. Geconstateerde punten worden gerapporteerd en voorzien van foto’s. Deze rapportage kan bijdragen in een snelle verkoop van uw woning. Als u dit samen met een energielabel laat uitvoeren bent u helemaal compleet in uw informatie naar de toekomstige koper!


EPA Maatwerkadvies
benieuwd naar de mogelijkheden voor energiebesparing in uw woning? Het EPA maatwerkadvies zet alles op een rij !

Wilt u uw woning energiezuiniger en comfortabeler maken en daarmee nog eens flink op uw energierekening besparen? Met de subsidies die nu worden verstrekt, wordt het nog aantrekkelijker om nu wat aan energiebesparing te doen.

Door middel van een maatwerkadvies dat wordt uitgebracht, wordt uw hele woning in kaart gebracht, zo kan er precies worden aangegeven waar en hoeveel er te besparen valt. Ook wordt er een terugverdientijd berekend zodat u kunt zien waneer uw investering is terugverdient. Uit het maatwerkadvies komt ook het energielabel naar voren, dit is weer belangrijk voor verdere subsidie aanvragen.

In de meeste gevallen is het zinvol om een maatwerkadvies uit te brengen, het levert u zelfs nog geld op. Dit komt omdat er met het maatwerkadvies subsidies aangevraagd kunnen worden.Wilt u weten waar en hoe u kunt besparen op uw energierekening? Laat dan een EPA maatwerk advies uitbrengen.


Energielabel
Een zuinig huis? Met het energielabel ziet u het zo!

Bij het kopen of huren van een woning wilt u weten hoe energiezuinig de woning is. Met het energielabel ziet u in één oogopslag of een woning zuinig of onzuinig is ten opzichte van een vergelijkbare woning.

Het energielabel is verplicht bij verkoop of verhuur van de woning en is 10 jaar geldig.


Opleveringskeuring

Het nieuw laten bouwen van een woning is een spannend proces. De opleveringskeuring is hierbij een belangrijke laatste stap. Belangrijk omdat dit het laatste moment is waarop u eventuele tekortkomingen en gebreken op papier kunt laten vastleggen.

Zaken die tijdens de oplevering niet zijn genoteerd, zullen door de aannemer achteraf niet zonder meer worden geaccepteerd. Dit kan voor vervelende situaties zorgen.

Tijdens de keuring zal de inspecteur, samen met de aannemer controleren of de kwaliteit van de woning voldoet aan de hiervoor gestelde eisen en afspraken. Gebreken en andere tekortkomingen worden genoteerd in een opleveringsrapport. Zwart op wit, zodat later gecontroleerd kan worden of deze punten daadwerkelijk herstel zijn.


Meeloopkeuring

Dit is een keuring zonder rapportage, dit is aan te raden als u al bijna rond bent met de woning, Wij gaan dan mee bij een 2de of 3de bezichtiging en keuren de woning en wijzen u op gebreken en tekortkomingen, ook heeft u dan ruimschoots de tijd om vragen te stellen.


Plattegronden 

tijdelijk niet meer mogelijk

Wij kunnen van uw woning overzichtelijke plattegronden maken, zodat potentieele kopers thuis op hun gemak nog even kunnen kijken hoe de woning er uit ziet.

Desgewenst kunnen wij 3d tekeningen maken.


Op al onze keuringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing:

algemene-voorwaarden-woningkeur-groep

 

Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan.


offerte aanvragen